mylifeinhawaii

My new friends, The Nerds

Publicerad 2011-04-28 07:54:18 i Allmänt,

Hittat dem bästa plugg-kompisarna, Nerds! Dem har en speedande effekt på mig, igår var jag så sprallig att jag knappt kunde sitta still, haha galet! Nu sitter jag & smaskar i mig lite till... känner redan hur det börjar snurra i huvvet!
Imorgon är jag ledig från skolan, men ska vara en duktig elev & sitta i bibloteket & skriva klart ett helt arbete som ska in på måndag.


Nerds from Wonka

enjoying life

Publicerad 2011-04-26 11:03:06 i Allmänt,

Har nu insett att jag snart kommer hem.. shit, tiden här har gått så extremt fort, men än är det inte över! :D Så njuter så mkt som jag kan, även fast skolan slänger på en massa job..
Ikväll efter lite plugg gick Jag, Sandra & Anna till Starbucks och myste. Nu är jag så trött att ögonen går i kors, så ska lägga mig och läsa lite för att sedan drömma mig bort.


Nu lyssnar jag & Sandra på Celine Dion som är vår "natt-artist" så vi ska somna gött sen, haha

Happy Easter

Publicerad 2011-04-24 11:46:50 i Allmänt,

Påskafton på Hawaii, inte helt fel!

Har legat på stranden från kl 10 imorse till halv 6 på kvällen, SKÖNT! :D, havet var hur gött som helst, så badade så fort jag hade torkat :)
På kvällen käkade Jag, Sandra & Anna påskmiddag på en fin restaurang. Nu är jag så mätt att jag spricker, hade en hur mysig dag & kväll som helst! GLAAAD!




















<3

Fly baby Fly

Publicerad 2011-04-23 21:14:05 i Allmänt,

Helt otroligt att jag gjorde det, kan fortfarande inte fatta det!! Men sjuuukt häftigt!! :D :D
Har varit ute & sprungit en runda nu på morgonen (sjukt varmt), så nu är det frulle som gäller & sedan gå mina 50m till stranden & ligga där heeela dagen!
See ya!

SKYDIVING!!! KÄNN PÅ DEN NI!

Publicerad 2011-04-23 06:27:48 i Allmänt,

SKYDIVING IS THE SHIT! HELT SINNES ATT JAG GJORDE DET! Det kunde ni aldrig ha gissat på va?! Japp, Jag Pernilla Åblad har kastat mig själv ut från ett flygplan på Hawaii!! Känslan är Oberskrivlig, helt Galet!





Kul att skriva på detta innan... haha skriva på sin död typ. 



Snart redo!

Up in the air!

My turn!

OH MY GOD!!!!







KÄNSLA!!!











GAAALET!











ÖVERLYCKLIG!!

Mitt Certifikat!! :D Häftigt!! :D

NU SMÄLLER DET!!

Publicerad 2011-04-22 20:46:39 i Allmänt,

NU JÄKLAR SMÄLLER DET, KLOCKAN TIO STICKER VI IVÄG!! ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!!! HÖRS SENARE!!
Gissa vad jag ska göra?


Haha, hittade inga bilder som passade till ämnet, men denna är på min känsla just nu.... haha xD

Favorit i repris

Publicerad 2011-04-21 21:22:11 i Allmänt,

I söndags var jag & anna och käkade på The Round Table, blev varsin Pizza, idag tänkte vi gå dit igen vid Happy Hour och mysa :) Imorgon är det Good Friday, so Happy Easter everybody!







Happy kick

Publicerad 2011-04-20 08:03:16 i Allmänt,

Intervjun idag gick hur bra som helst, sikken trevlig och rolig karl! Han inspirerade mig som bara den, så nu tror jag att jag ska bli event planner!! haha nje vet inte.. men det är en idé att tänka över, för det verkar hur kul som helst! Haha sen var jag så glad efteråt att jag gick och köpte mig en långklänning och ett par sandaler, hehe ;)



Dress - Forever 21
Shoes - Famous Footwear

Time to be organized

Publicerad 2011-04-19 11:47:02 i Allmänt,

Nu slänger lärarna uppgifterna till oss här borta.. så nu får man börja planera vart man ska börja..
Men imorgon ska jag intervjua en man vid namn Mr.Yamamoto (as kul efternamn), han är the president of NACE (National Associate of Catering & Executives) och jag ska fråga han massa frågor om event planning över en fika på Starbucks, det ska bli jättekul!
Annars flyter livet på, på fredag är det Good Friday (leeeediga), sen på lördag kanske jag ska göra nått JÄTTESPÄNNANDE, men håller det för mig själv tills jag vet om det blir av eller inte.. mohaha!!!


Nu ska jag sova, Good night <3

SpongeBob Party

Publicerad 2011-04-18 22:18:10 i Allmänt,

I lördags var det SpongeBob fest på Ala Moana beach park - Annas B-day party!
Vi hade en jättemysig kväll! Check it out!


Bi fick fina party-armband!

Sillybands!















HÄRLIGT!!

Outback, schteeek 14/4

Publicerad 2011-04-17 12:08:25 i Allmänt,

Annas födelsedag firades med en middag på ett Steakhouse kallad - Outback! Damn va gott. Jag beställde reben med pommes, gött att få i sig lite kött xD haha fast längtar dock efter farsans grillade kotletter där hemma ;)
Efter av att njutit av god mat gick vi till Moana Surfrider och tog varsin drink, alla tog alkoholfira utom självklart vår nyblivna 21-åring som beställde in en kokosnöt drink! Vill också va 21! 
En mycket mysig kväll <3 



FortDeRossiBeach

Flower-Power



Birthday-girl!



Schteeek!



Julia, Sandra, Marie :)

Jag med mördarkniven!

Coconut drink!



Familjen Åblad!

Publicerad 2011-04-16 21:50:27 i Allmänt,

Det kom ett paket till mig igår, vilket inte har hänt så ofta..
Men fick en underbar Påsk-hälsning från min kära familj där hemma!! Ni är för underbara,
saknar er med, blev lite tårögd men det är bara en månad kvar!
Älskar er <3

Ett kort, Påsk-ägg(fyllt med Godis, YEY) och en Groda, hur söt som helst :) <3


Familjen Åblad <3

Anna Spoungie Sandell

Publicerad 2011-04-15 04:27:14 i Allmänt,

Det är Äntligen Annas födelsedag, bruden fyller 21år!! Partyt började redan igår natt, när klockan slog 00.00 & blev den 14 april stod jag & hon utanför Senior Frogs redo att inta krogen!! Haha, kul också att dem hade erbjudande hela kvällen då man fick drinkar för 1 DOLLAR!! Hhaha fattar ni, 7 kronor!!
Men sjukt kul hade vi, hon däckade också i min säng efter allt stohej & idag var jag i skolan som en duktig elev som jag är ;)
Nu är det dags att gå till Outback för att äta födelsedags middag, sen imorgon blir det ut & fira Anna igen, sen på Lördag ska hon ha Spoungebob-Party på beachen! Haha det är la så, fyller man 21 i USA så kan man aldrig ha för lite fester! 



Två färdigfixade brudar som intog danssgolvet igår natt ;)
Grattis igen stumpis! <3

LETS DO THIS!

Publicerad 2011-04-14 03:44:49 i Allmänt,

It's time to PARTYY!!! After midnight it will be ANNA'S 21st Birthday, which means IT'S TIME TO GET OUT OF CONTROL!!!!

Talk to u tomorrow and tell u about it, or not... ;)

Soul Surfer

Publicerad 2011-04-12 08:14:26 i Allmänt,

Söndagen var en lugn dag, som involverade - softa i gräset vid stranden & plugga/halv slummra/kolla tidningar ;) Sen på kvällen blev det bio! Vi hade hört att det kommit en ny film som var baserad på en sann historia och att den utspelar sig på Hawaii, så det var ju ett måste att se den - Soul Surfer! OCH GUD VAD BRA DEN VAR! Elr, a sorglig, stark, fin, otrolig, häftig, inspirerande haha m.m.! Jag grät så mkt att jag var nära på att lämna bio salonge, kunde fan inte andas tillslut x) haha! Lyfter hatten från huvudet till den tjejen för hon är hur grym som helst!



Pluggar i solskenet under ett träd ;)

Gifter sig på Kahala resort!!

Exakt där jag var för några veckor sen!!


TITTA! Kanske ska man dit & kolla.. haha hade ju gärna velat see Reene & Bradley gifta sig!! Det ligger ju bara 15min med buss dit.. hm.. ;)

Solnedgång när vi går till Bion :)





Snack är ett måste när det kommer till Bio-tittande!

Baskin robbins

Publicerad 2011-04-09 22:04:13 i Allmänt,

Tjockis fredag - Check!
Haha, måste bara berätta att en av mina lärare är galen, rent utsagt GALEN! Han har gjort massa crazy stuff, men detta tog nog priset. Vi skulle haft en exam igår, så kom till lektionen förberedd & lite nervös eftersom det skulle vart första provet med han.. Han ger oss ett papper med frågor, sen säger han samtidigt som han tar upp armarna i luften: You are Free to go now! Get out of here! Hahah, alla studenter bara kollade på varandra & trodde han skämta.. men han sa att han ville att vi skulle göra det hemma! HAHA YES!!
På kvällen blev det Hawai'i a la mys! Gick runt & strosade i Waikiki, köpte en mega glass på Baskin robbins! Fysatan va god den va, nästan farlig! Sedan satte sig jag & anna på starre & njöt av kvällen tills dem stängde. Life is wonderful!
 


Varje fredag är det fyrverkerier i Waikiki, jättemysigt! Lyckades äntligen få bilder på det!

Min to-die-for glass!





Anna at Starbucks!

Always Forever, and ever..

Publicerad 2011-04-08 05:58:14 i Allmänt,

En torsdag som denna när man bara har en lektion så kan man hinna med en massa skoj! Jag åkte direkt efter skolan till Walmart & gjorde lite ärenden, sen lämnade jag ett Thank You card till Aqua Hotel & Resorts där vår Shadowing var i tisdags, måste ju vara trevlig! ;) Sedan blev det mat(taco bell) & fika(starre) sedan shopping på Forever21! ;) Hihih, det blev ett linne & en väska :)
Sedan fick jag också en förtidig påsk-present av Anna som kom förbi med bilen & gav mig en choklad-kanin! :D haha, men tyvärr får jag ju inte käka den förrän på Påskafton, damn it!

Shadowing

Publicerad 2011-04-06 10:24:32 i Allmänt,

Idag gjorde jag min Shadowing (studiebesök) för ett hotel som heter - Aqua Hotel & Resorts. Det var jag & tre till från TIM2010 klassen som fick åka dit och bli guidade av the Sales of Director av hotellet/hotellen. Vi var tvugna att klä oss rent och stiligt för att göra ett bra intryck. Aqua har massa olika hotell på Hawaii & i Waikiki, så vi åkte runt med hans bil & besökte fyra olika hotell :D, kände oss som viktiga business människor då det kom bellpersons som öppnade dörrarna för oss när vi gick in & ut från bilen! Det var jätteroligt, men var helt slut efteråt då vi gitt as mycket och hela tiden med ett leende på läpparna så krampade tillslut i käften på en xD haha


Energidrycken innan! ;)

Utsikten från ena hotellet!



Jag i min "business-look"

The gang :)



The Sales Director




Bilen som vi gled runt i, inte dålig asså!

P.F Chang's

Publicerad 2011-04-04 07:58:37 i Allmänt,

I Lördags var det mys & god mat på restaurang här i Waikiki :) det blev på ett Kineskt bistro som heter P.F Chang's. Jag käkade någon nudelrätt med kyckling & grönsaker, jättegott! Men käkade nästan för mkt för blev så mätt att det gjorde ont xD haha Vi Åbladare kan äta (vilket är bevisat av några andra i släkten också, hehe) men vi måste lära oss att - När maten sitter i Halsen så går det faktiskt inte ner mer!! Haha!










Fick varsina Lycko-kakor!



Min lycko-kaka, som stämmer som attan! :D

En otrolig tjej kallad A.Berger

Publicerad 2011-04-04 06:51:14 i Allmänt,

Skypade med detta charmtrollet imorse, henne kan man aldrig få nog av! Grym tjej som är en sådan otrolig insperations människa som ger en så mkt energi & glädje!! :D Saknar henne till tusen, men snart darling så ses vi! <3

Överlyckliga!

Puss på Min Pussgurka! <3

Lanikai Beach

Publicerad 2011-04-03 11:43:24 i Allmänt,

Idag tog vi bilen och åkte till Lanikai!! - Top tio bland världens bästa stränder! Det ni!! :D
Där var jätte,ysigt och fint, solade & badade. Helt plötsligt skriker Anna: TURTLE! Ja, då är det två havssköldpaddor som sticker upp övanför havsytan precis nedanför där vi låg och solade!! Haha jag blev helt till mig, men fick inte många bra bilder då dem var bara uppe i några sekunder och hämtade luft sen dök dem ner igen, vilket dem gjorde hela tiden så jag satt som en riktig turist med kameran i handen hur länge som helst, men lyckades få ett bra kort iallafall!! ;D
Påvägen hem så fick jag för första gången se regnbågen här på Hawaii, som också kallas för Rainbow state. Jättefräckt!!
På kvällen käkade vi på fin restaurang, P.F Chang's, China Bistro. Bilder kommer på det imorgon.






Lanikai Beach!




Annas fötter!





SEATURTLE!







RAINBOW!

RAINBOW!

Födelsedagskalas

Publicerad 2011-04-03 06:24:03 i Allmänt,

Fredagskvällen gick åt att fira Stella som fyllt år! Hon hade fixat ett "pool-house" med massa gott att smaska på och roligt sällskap :) Hade en jättetrevlig och mysig kväll! :D Tack Stella! :) 

Sandra redo för godis-bordet!

Underhållande musik!

Sandra & Födelsedagsbarnet!

The guys played beer pong!

Chillade vid poolen

En stooor Ostbåge!

The Pool!

A feeling of Freedom

Publicerad 2011-04-01 10:46:55 i Allmänt,


Veckan har bara sprungit iväg & imorgon är det helg! Fick precis reda på att vi kommer att ha tillgång till bil för de närmsta 10 dagarna, heaven! Imorgon ska vi på kalas, Stella har fyllt år så hon ska ha ett pool-party :)
På lördag blir det att ta bilen mot andra sidan ön, Kailua eller Lanikai står på schemat!

Om

Min profilbild

Pernilla

A girl who loves adventure. Have studied at Hawaii Pacific University, worked in Toronto and travelled a little bit of everywhere. Follow my adventures here.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela